Εταιρεία επισκευών & πωλήσεων ηχητικών

Η εταιρεία ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΦΩΝΑ είναι μία ελληνικής καταγωγής εταιρεία, εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Σολωμού 54 στον 1ο όροφο, ασχολείται με την επισκευή και το εμπόριο ηχητικών συστημάτων.

 

Ιδρύθηκε το 1973 από τον Αθανάσιο Πανταζόπουλο, σε ένα μικρό εργαστήριο στην οδό Κάνιγγος 7, ο οποίος από τότε μέχρι και σήμερα εν έτη 2017 επισκευάζει ηχεία ο ίδιος μαζί με την έμπειρη ομάδα του. Έχει καταφέρει με την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία του να κρατήσει την επιχείρηση ως μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στον κλάδο του.

 

Μετά από 18 χρόνια, το 1991 βλέποντας τις δραστηριότητες της επιχείρησης να αναπτύσσονται σημαντικά και έχοντας πλέον αναγνωριστεί επιτυχώς ,  οι υπηρεσίες που παρείχε, από  τη συνεχώς αυξανόμενη πελατεία της, αποφάσισε να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο ιδιόκτητο οίκημα στην οδό Σολωμού 54 στον 1ο όροφο.

 

Το 1996 ο ίδιος μαζί με τον υιό του συνεργάστηκαν ονομάζοντας την εταιρεία Athens speaker Center.

 

To 2015 μετά από μία πολύ επιτυχημένη συνεργασία, ο υιός θέλησε να αποχωρήσει.

Ο Πανταζόπουλος Αθανάσιος παρέμεινε  στο μοναδικό κατάστημα της επιχείρησης στη Σολωμού 54 με τους ίδιους συνεργάτες του (ΤΖΙΚΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ & ΚΑΛΑΜΟΥΤΣΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ) μετονομάζοντας την εταιρεία σε ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΦΩΝΑ και δημιουργώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pantazopoulosspeakers.gr

 

Σήμερα ακόμα και μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε ευχαριστημένους τους πελάτες και συνεργάτες μας, διατηρώντας σωστή σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής. Θεωρούμε πολύ σημαντικό κάθε επισκευή και υπηρεσία που αναλαμβάνουμε να μένει ευχαριστημένος ο πελάτης, σαν να ήταν για δική μας προσωπική εξυπηρέτηση.

 

 Η εταιρεία ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ειδικεύεται και αναλαμβάνει να επισκευάσει ηχεία όλων των εταιρειών τόσο για ιδιωτικούς όσο για επαγγελματικούς χώρους.  Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει την επισκευή του ηχείου του, και ακούγοντας το να προβεί σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία και αν έχει, στον υπεύθυνο και τεχνικό σύμβουλο της εταιρείας, Πανταζόπουλο Θανάση, ο οποίος είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει άμεσα όπως κάνει 49 χρόνια τώρα.

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ηχητικά συστήματα προς πώληση καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών ανταλλακτικών.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το κατάστημα ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΦΩΝΑ δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο κατάστημα που φέρει το όνομα ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ.  Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κατάστημα που λειτουργεί ή εταιρεία είναι στην οδό Σολωμού 54 στον 1ο όροφο.