Τρόποι Αποστολής

 

 

    ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ*** 

   (***ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ Ή           Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ, ΘΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ)

 

Για παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί.

Για Λίγες μέρες η ΧΡΕΩΣΗ  αποστολών με courier ACS ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. Η ΧΡΕΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ TIMOΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ACS . Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας.   

Για Αττική και Υπόλοιπη Ελλάδα

Για τις παραγγελίες που δεν είναι εφικτό να παραληφθούν από το κατάστημα μας υπάρχουν δύο τρόποι αποστολής, με courier (1-2 εργάσιμες μέρες) ή με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες)  και παραλαβή από έδρα πρακτορείου. Το κόστος και στις δύο περιπτώσεις αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

για Αττική

Τα έξοδα αποστολής με courier θα είναι 4 ευρώ. Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει η χρέωση των 2 ευρώ. 

για υπόλοιπη Ελλάδα 

Η αποστολή γίνετε επίσης με courier όπου η χρέωση αποστολής είναι 5 ευρώ και στη περίπτωση αντικαταβολής υπαρχει και η χρέωση των 2 ευρώ, ενώ για τα βαριά αντικείμενα ή μεγάλα σε όγκο που θέλετε να στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι περίπου 5-15 ευρώ για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής) σε τραπεζικό λογαριασμό σε μία από τις συμβεβλημένες τράπεζες.

 

Για Εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με ταχυδρομείο διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.

Οι παραγγελίες στο εξωτερικό δεν παραδίδονται με αντικαταβολή.

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε για το τελικό κόστος της μεταφοράς σας πριν την αποστολή του προϊόντος σας.