Τρόποι Αποστολής

 

 

               ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ*** 

   (***ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ Ή           Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ, ΘΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ)

 

Για παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί.

 

Για Αττική και Υπόλοιπη Ελλάδα

Για τις παραγγελίες που δεν είναι εφικτό να παραληφθούν από το κατάστημα μας υπάρχουν δύο τρόποι αποστολής, με courier (1-2 εργάσιμες μέρες) ή με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες)  και παραλαβή από έδρα πρακτορείου. Το κόστος και στις δύο περιπτώσεις αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

για Αττική

Τα έξοδα αποστολής με ΕLTA courier  για δέμα έως 2 κιλά  θα είναι 3,00 ευρώ. Για μεγαλύτερο δέμα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος αποστολής. Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει η χρέωση των 2 ευρώ επιπλέον. 

για υπόλοιπη Ελλάδα 

Η αποστολή γίνετε επίσης με ELTA courier όπου η χρέωση αποστολής είναι 3,00 ευρώ και στη περίπτωση αντικαταβολής υπαρχει και η χρέωση των 2 ευρώ επιπλέον. Ενώ για τα βαριά αντικείμενα ή μεγάλα σε όγκο που θέλετε να στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι περίπου 5-15 ευρώ για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής) σε τραπεζικό λογαριασμό σε μία από τις συμβεβλημένες τράπεζες.

Σε κάθε άλλη περίπτωση αποστολής του προϊόντος που ισχύσει κάτι διαφορετικό στο κοστολόγιο, όπως για παράδειγμα να είναι δυπρόσιτης περιοχής θα επικοινωνούμε πάντα πρώτα μαζί σας να σας ενημερώνουμε και μετά θα αποστέλλουμε το δέμα.

 

Για Εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με ταχυδρομείο διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.

Οι παραγγελίες στο εξωτερικό δεν παραδίδονται με αντικαταβολή.

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε για το τελικό κόστος της μεταφοράς σας πριν την αποστολή του προϊόντος σας.